Upptäck de mest inspirerande filmerna från 2022 och bli inspirerad idag!

Inledning

Vi letar alla efter lite inspiration då och då, och filmer kan vara en bra källa. Med år 2022 på gång finns det gott om inspirerande filmer som vi kan se fram emot att titta på under det kommande året. Här är några av de mest inspirerande filmerna från 2022 som du bör kolla in om du letar efter lite motivation i ditt liv.

The Mitchells mot The Machines

The Mitchells vs. The Machines är en animerad komedi om en familj vars planer för en roadtrip blir upprörda när deras robotteknik vänder på dem. Filmen är regisserad av Mike Rianda och har rösterna av Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph med flera. Den kvicka dialogen och den hjärtvärmande berättelsen gör den här filmen till ett måste för alla som behöver lite pick-me-up. Det kommer säkert att få dig att skratta, gråta och känna dig inspirerad av slutet.

Visionens bok

The Book of Vision är ett drama med Chloë Grace Moretz och Charles Dance i huvudrollen. Filmen berättar historien om en ung kvinna som upptäcker en mystisk bok som leder henne på en resa för att avslöja hemligheterna i hennes förflutna. Den här filmen kommer garanterat att inspirera tittarna med sin känslomässiga historia och hisnande grafik.

Morgonkriget

Tomorrow War är en sci-fi actionfilm med Chris Pratt och regisserad av Chris McKay. I filmen måste mänskligheten bekämpa utomjordingar från framtiden för att rädda världen. Med massor av actionspel och gripande spänning är Tomorrow War ett måste för dem som söker lite inspiration från episk science fiction.

Kung Fury 2

Kung Fury 2 är uppföljaren till kultklassikern Kung Fury. Den här gången går Kung Fury och hans team tillbaka i tiden för att förhindra en ny ondska från att erövra världen. Med sina glädjande actionsekvenser, charmiga karaktärer och fånig humor kommer filmen säkert att lämna dig inspirerad och redo att ta dig an vilken utmaning som helst.

Små kvinnor

Lilla kvinnor är den senaste adaptionen av Louisa May Alcotts klassiska roman med samma namn. I den här versionen väcks den älskade berättelsen till liv med fantastisk grafik och en utmärkt cast med Saoirse Ronan, Emma Watson och Florence Pugh. Med sina starka teman som systerskap och kvinnlig egenmakt, kommer Little Women säkert att lämna tittarna att känna sig inspirerade och motiverade att ta sig an de utmaningar livet kastar.

Dessa fem filmer från 2022 kommer säkert att ge massor av inspiration för tittarna. Oavsett om du letar efter en hjärtvärmande historia, en actionfylld thriller eller en inspirerande berättelse om kvinnlig makt, har dessa filmer allt. Så ta din popcorn och gör dig redo att bli inspirerad!