Upptäck de senaste blockbusters och bli inspirerad av nya filmer nu!

Upptäck de senaste blockbusters: Bli inspirerad av nya filmer nu!

Vi älskar alla att gå på bio och bli inspirerade av det vi tittar på. Det finns inget som att gå vilse i en spännande ny berättelse, vare sig det är en romantisk komedi, en science fiction episk eller ett actionfyllt äventyr. När de senaste storfilmerna når biografer och streamingplattformar runt om i världen är det dags att ta reda på några av de mest omtalade nya filmerna som du kan inspireras av just nu.

Ett imponerande utbud av nya erbjudanden

Oavsett vad din smak kan vara, det finns något för alla bland de senaste omgångarna av nya utgåvor. Från thrillers och skräckfilmer till familjevänliga animerade äventyr och hjärtliga romanser – utbudet av nya filmer kommer garanterat att ge dig ett stort urval.

Anne med ett E Säsong 3

Den tredje delen av Anne med ett E kommer säkert att inspirera och glädja tittarna med sin åldrande berättelse om en föräldralös flicka som bor i 1800-talets Kanada. Den följer Annes resa när hon navigerar livets svårigheter och glädje, med massor av färgglada karaktärer och fascinerande historier längs vägen. Var redo att bli rörd av denna fängslande show.

Den sista Vermeer

Detta gripande verkliga drama är baserat på den extraordinära historien från andra världskriget om Han Van Meegeren, en holländsk konstnär misstänkt för att sälja en värdefull målning till nazisterna. Filmen innehåller Guy Pearce och Claes Bang som kämpar för att avslöja sanningen och ge rättvisa åt de inblandade. The Last Vermeer är fylld av spänning och intriger och är en fängslande historia som håller dig på kanten av din plats.

The Mitchells vs the Machines

The Mitchells vs the Machines är ett härligt animerat äventyr från Sony Pictures Animation. Den följer familjen Mitchell när de ger sig ut på en roadtrip genom Amerika och upptäcker att de måste rädda världen från en utomjordisk robotinvasion. Det är en hjärtvärmande och humoristisk film med massor av skratt, fängslande låtar och spännande actionsekvenser som kommer att hålla publiken underhållen hela tiden.

Gå i stil

Denna remake av 1979 klassiker innehåller tre gamla vänner (Morgan Freeman, Michael Caine och Alan Arkin) som bestämmer sig för att råna en bank för att betala sina skulder. Även om det mestadels spelas för skratt, finns det några gripande ögonblick som kommer att få dig att tänka på åldrande och vänskap. Going in Style är en lättsinnig tripp som gör att du känner dig upplyft.

Spiral: From the Book of Saw

Denna nyutgivna skräckfilm kommer garanterat att få din adrenalin pumpande. I huvudrollen Chris Rock och Samuel L. Jackson följer filmen en polisdetektiv som utreder en serie grizzlymord som är kopplade till en ökänd figur från hans förflutna. När antalet kroppar stiger stiger spänningen tills den chockerande slutsatsen. Spiral: Från Sågboken är definitivt inte en för de svaga i hjärtat.

Vi hoppas att denna lista med nya filmer har gett dig lite inspiration till din nästa filmkväll. Oavsett om det är en animerad komedi eller en intensiv thriller, finns det gott om bra nya erbjudanden som du kan njuta av. Så luta dig tillbaka, koppla av och gör dig redo att fördjupa dig i en spännande ny filmvärld.