Upptäck årets bästa inspirerande filmer och bli inspirerad idag!

Inledning

Om du letar efter lite inspiration finns det inget bättre sätt att få det än med några inspirerande filmer. Inspirerande filmer kan ge oss den styrka och positivitet vi behöver för att fortsätta gå igenom svåra tider och påminna oss om varför livet är värt att leva. Vi har undersökt några av årets bästa inspirerande filmer, så att du kan luta dig tillbaka, titta på och bli inspirerad direkt.

De bästa inspirerande filmerna 2021

1. Soul

Soul är den senaste filmen från Pixar som berättar historien om en jazzmusiker vid namn Joe Gardner som går på en resa av självupptäckt. Efter en nära döden upplevelse befinner sig Joe mellan liv och död och måste upptäcka hur man kommer tillbaka till sin kropp och musikkarriär. Soul är en vackert animerad film som påminner oss om vikten av att leva livet till fullo och uppskatta de små sakerna.

2. Vägen tillbaka

Med Ben Affleck i huvudrollen är Vägen tillbaka en inspirerande film om återlösning. Det följer Jack Cunninghams resa att övervinna personliga strider och hitta sin passion igen. Jack får en andra chans när han erbjuds jobbet att coacha sitt före detta high school basketlag. Genom denna erfarenhet finner han frälsning och en ny syn på livet.

3. Den osynliga mannen

Den osynliga mannen är en sci-fi thriller baserad på den klassiska romanen av H.G. Wells. Denna film följer Cecilia, en kvinna som undgår sitt våldsamma förhållande bara för att upptäcka att hennes missbrukare har begått självmord och lämnat henne en stor förmögenhet. Men något konstigt händer och Cecilia börjar misstänka att hennes avlidne partner fortfarande är närvarande i någon form.Denna tankeväckande film kommer att ge dig möjlighet och inspiration att nå din fulla potential.

Billie Eilish: Världen är lite suddig

Billie Eilishs dokumentär är en inspirerande inblick i livet för ett globalt fenomen. Filmen följer hennes uppgång till berömmelse och täcker hennes musikaliska resa och trycket av att vara i allmänhetens ögon. Denna dokumentär kommer att inspirera dig att hålla dig trogen och följa dina drömmar, oavsett hur utmanande vägen kan vara.

5. Lovande ung kvinna

Denna mörka komedi följer historien om Cassie, en kvinna på ett uppdrag av hämnd. Efter att hon slutar läkarskolan gör Cassie det till sitt mål att hämnas sin bästa vän som dog efter en kväll ute med sina klasskamrater. Denna fängslande film påminner oss om kraften i motståndskraft och kamp för det vi tror på.

6. Dolda siffror

Hidden Figures är en berörande berättelse om tre afrikanska-amerikanska kvinnliga forskare vid NASA som spelade en nyckelroll för att hjälpa Amerika att vinna rymdloppet. Den belyser effekterna av dessa kvinnor, som mötte rasism och sexism, och visar hur deras hårda arbete och beslutsamhet förändrade historiens gång. Denna inspirerande film kommer att få dig att vilja stå upp och kämpa för rättvisa.

Att hitta rätt filmer att bli inspirerad av kan vara svårt, men med dessa bästa inspirerande filmer från 2021 kan du hitta exakt vad du letar efter. Från berättelser om återlöselse till berättelser om motståndskraft och mod, dessa filmer kommer garanterat att lyfta humöret och motivera dig att uppnå fantastiska saker. Så sätt upp fötterna, ta lite popcorn och bli inspirerad idag!