Netflix: Upptäck kraften i inspiration med nya filmer!

Upptäck kraften i inspiration: nya filmer strömmar på Netflix

Vi behöver alla lite inspiration då och då. Oavsett om det är för att hjälpa oss att nå våra mål eller bara för att plocka upp oss när vi känner oss nere kan en inspirerande film vara gnistan som får oss att röra oss i rätt riktning.

Lyckligtvis har Netflix massor av inspirerande filmer som strömmar just nu. Från biopics om okända hjältar till spännande dokumentärer – dessa nya filmer kommer säkert att sätta en gnista i ditt liv och tända din inre eld. Här är några av de bästa nya filmerna som strömmar på Netflix som ger dig motivationen att möta världen och förverkliga dina drömmar.

Inspirerande biobilder

Inget motiverar oss mer än berättelser om riktiga människor som övervinner verkliga odds. Netflix har flera inspirerande biopics streaming just nu som visar upp olika karaktärers otroliga resor.

Livet framöver

Livet framåt, regisserat av den berömda italienska filmskaparen Edoardo Ponti, är baserat på romanen från 1975 av Romain Gary och följer en äldre överlevare från Förintelsen som förbinder sig med en hemlös tonåring av somalisk härkomst. Oscar-vinnaren Sophia Loren är huvudrollen i detta emotionellt laddade drama.

Banken

Bankern berättar den inspirerande historien om två afroamerikanska entreprenörer som samarbetar för att starta ett fastighets- och bankimperium i 1960-talets Amerika. Med Samuel L. Jackson och Anthony Mackie i huvudrollen kommer denna utmanande biopic säkert att få dig att känna dig inspirerad och motiverad.

Spännande dokumentärer

Ibland kan en bra dokumentär ge välbehövlig inspiration, avslöja berättelser om hjältemod och uthållighet som kommer att stanna hos dig långt efter att filmen är slut. Här är några av de mest inspirerande dokumentärerna som strömmar på Netflix:

De vita hjälmarna

Denna gripande dokumentär följer tre frivilliga räddningsarbetare i Syrien som riskerar sina liv för att rädda civila som fångats mitt i ett våldsamt inbördeskrig. De vita hjälmarna är kraftfulla och berörande och symboliserar mod och osjälviskhet.

Rising Phoenix

Denna inspirerande dokumentär tar en titt på historien om de paralympiska spelen - från dess ödmjuka början efter andra världskriget till dess tillväxt till ett av världens största sportevenemang. Med anmärkningsvärda idrottare från olika länder kommer Rising Phoenix garanterat att lämna ett bestående intryck.

Upplyftande komedier

Ibland är en lättsam komedi precis vad som behövs för att få oss igenom tuffa tider. Lyckligtvis har Netflix massor av roliga komedier för att pigga upp våra sinnen. Här är några av de bästa nya komedierna som strömmar nu på Netflix:

Arbeta det

I huvudrollen Sabrina Carpenter, Work Det är en rolig och lättsinnig danskomedi om en gymnasieelev som bildar en helt kvinnlig dansgrupp för att tävla i en kommande danstävling.

Good Boys

Tre sjätteklassare ger sig ut på ett vildt äventyr efter att råka bryta en drönare i Good Boys. Med en mängd roliga pjäser kommer denna upprörande komedi säkert att få dig att skratta högt.

Om du letar efter lite inspiration har Netflix massor av inspirerande filmer som strömmar just nu. Från inspirerande biopics till spännande dokumentärer och upplyftande komedier – Netflix har något för alla. Så nästa gång du behöver lite motivation, kolla in en av dessa inspirerande nya filmer som strömmar på Netflix.